Tengelymérlegek

WWSLEK mobil tengelymérleg

Statikus tengelyterhelés mérő készlet (tengely mérleg), amely két hordozható kerékterhelés mérőből és egy mérlegműszerből áll, mely hordozható kofferben van és integrált nyomtatóval rendelkezik. Az címkenyomtató minden mérési adatot nyomtat, hogy megkönnyítse a regisztrálást és nyomon követést.

PDF Termék infók

2 mérőlapos tengelymérleg statikus vagy dinamikus méréssel

A statikus vagy dinamikus (áthajtós) tengelymérleg 2 db hordozható vagy beépíthető kerékterhelés mérőből (papucsmérleg) és egy mérlegműszerből áll. Az igényeknek megfelelően választható szélességű és terhelhetőségű kerékterhelés mérőlapok kiválóan alkalmasak utánfutók, kisteherautók, teherautók, több tengelyes járművek tengelyterhelés mérésére, össztömeg számítására. Lehetőséget ad arra, hogy bárhol súlyt mérhessünk, ahol sík és vízszintes felület áll rendelkezésre.

Terhelhetőség / kerékterhelés mérő (nem hitelesített): 600 kg; 1’500 kg; 3’000 kg; 6’000 kg; 10’000 kg; 15’000 kg; 20’000 kg, 25’000 kg

PDF Termék infók

2 rádiófrekvenciás mérőlapos tengelymérleg

A statikus vagy dinamikus (áthajtós) vezeték nélküli tengelymérleg 2 db hordozható vagy beépíthető rádiófrekvenciás modullal ellátott kerékterhelés mérőből (papucsmérleg) és egy rádiófrekvenciás modullal ellátott mérlegműszerből áll. Az igényeknek megfelelően választható szélességű és terhelhetőségű kerékterhelés mérőlapok kiválóan alkalmasak utánfutók, kisteherautók, teherautók, több tengelyes járművek tengelyterhelés mérésére, össztömeg számítására. Lehetőséget ad arra, hogy bárhol súlyt mérhessünk, ahol sík és vízszintes felület áll rendelkezésre.

Terhelhetőség / kerékterhelés mérő (nem hitelesített): 6’000 kg; 10’000 kg; 15’000 kg; 20’000kg

PDF Termék infók